Home
biografie
werk
Exposities
Contact
Gastenboek
 

Ik zal mij even aan U voorstellen,

Mijn naam is Gerrit Terpstra en ik woon met mijn gezin in Wommels.        Ik ben in mijn werkzame leven begonnen in de schildersbranche en beschilderde toen als hobby melkbussen enz.                                                  Later heb ik een switch gemaakt en werk nu al weer zo’n 20 jaar als psychiatrisch verpleegkundige.

Sinds een jaar of 8 heb ik het schilderen weer opgepakt en ben lessen gaan volgen bij diverse professionele kunstenaars, Peter Vassilev,  Antje v/d Werf en sinds 2005 bij fijnschilder Martin Sybesma.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit realistische schilderijen.                         De laatste tijd werk ik veelal in opdracht. Deze bestaan uit stillevens, dieren (hondenportretten en nu ook paarden.) Men vraagt mij dan om foto’s te maken met de digitale camera om zo hun geliefd dier op de foto te zetten.  Het kan zijn dat er dan zo’n 100 foto’s gemaakt worden om die ene perfecte foto vast te leggen.Op de computer bekijken we dan samen welke foto er geschikt is voor het schilderij. Ik ga meestal naar de omgeving waar het dier zich bevindt (want daar voelt hij /zij zich op zijn gemak, zo krijg je de mooiste afbeeldingen.

Ook is het mogelijk om met de opdrachtgever een goede compositie samen te stellen. Bijvoorbeeld  een kommetje met eieren, kersen, oude schaatsen van Beppe, een woning of een dorpsgezicht. Kortom iets waar de opdrachtgever iets mee heeft. Misschien ook een leuke suggestie om cadeau te doen bij een jubileum, verjaardag enz.               De schilderijen kunnen compleet geleverd worden, dus eventueel met afwerklijst.

Voor prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen met: G. Terpstra  Tel: 0515-332507                                                                                             E-mail info@gerritterpstra.com 

Met vriendelijke groet, Gerrit Terpstra.

 
 
vandersluis-design